Banneri

Banneri

maanantai 30. syyskuuta 2013

Sammalta ja jäkälää

Tässä muutama viikko takaperi, kun ilmat olivat mitä parhaimmat, niin käytiin metsässä lenkillä, josta sitten nappasin hieman luonnon antimia pussiin mukaan. Mun kaverin kanssa pidettiin yhtenä päivänä pieni askarteluaamupäivä, jolloin näperreltiin nuista sitten sammalpalloja. Innostuin sitten muinakin päivinä hieman värkkäämään ja niinpä terasseille saatiin hieman syksyn tuntua :)
Sammaleesta värkkäsin tosiaan sammalpalloja ja tähtiä. Tähtiä tuli kolme, mutta kaksi niistä ei niin miellyttänyt ulkonäöllisesti silmää, niin vielä joudun yhden tekemään. Tähdet laitan sitten kodarin terassin tolppia koristamaan.
  Omakoti onnenpesän innoittamana värkkäsin vielä pari ihanaa sydän"kranssia", Vanamosta ja rautalangasta syntyi nämä ihanuudet :)

Tämä oli oikein rentouttavaa ja mukavaa puuhaa. Ei liian pientä pipertämistä vaan aika suurpiirteistä hommaa :) Sopii siis mulle!

14 kommenttia:

 1. UUH MITEN SÖPSÖKÄT NUO SYDÄMET ON !!!!!!!!!!!!
  Ja kauniit ne on nuo muutkin sun väkerrykset :)
  Mulla vie tällä hetkellä tyä niin mehut, etten jaksa mitään väkerrellä. TYLSÄÄ !!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin yleensä, mut nyt kun oon kotosalla, nii saa vähän oma pää tuulettua, kun jotain värkkää ;)

   Poista
 2. Ihania ovat <3 Ja näytti livenäkin niin hyviltä!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Nuo sydämet varsinkin on mun mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Voi mieletön,miten kauniita asetelmia ja kuvia! Oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oon ihan hämilläni. Tähän ei edes kauheasti taitoa tarvita ja nuokin on mun mielestä vielä "alottelijan tasolla" :D

   Poista
 5. Kauniita kaikki, etenkin nuo sydämet! Tuo tähtikin on hieno, mikä sulla on siinä pohjana/runkona?? Kysyy hän, joka ei osaa tuollaisia edes tehdä vaikka ehkä kuvitteleekin niin...Meillä olis noita tarpeita tuollaisiin juttuihin vaikka kuinka ja paljon heti tuosta takaovelta lähtien, mutta kun puuttuu se taito/inspiraatio...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt Eeva lompsit sinne mehtään ja hommaat värkit. Ihan varmasti osaat tehdä, jos määkin oon saanu jotain aikaseks ;) Mulla on siellä ihan paksu pahvi taustana,mut voit käyttää kanaverkkoa tai muuta, jos löytyy :) Ei muutako sammalta sen tähen päälle ja alat lankaa pyöritellä ympäri, niin, että sammaleet pysyy kyydissä ja tähti saa muotoansa :) Juu juu, osaat ihan varmasti :)

   Poista
 6. Ihania <3 Mulla kanervat oottaa terassilla pussissa vielä ja kaikki muut syysjututki laittamatta vielä :/ Viikonloppuna pakko päästä jo laittaan syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Mullakaan ei pitkään inspistä, mut sitten kun se tuli, niin tulikin rytinällä :D

   Poista
 7. Ihana toi sammaltähti! Ja noi kranssit kans. :D Pitänee tästä lähtee mettään materiaalia keräämään...

  VastaaPoista
 8. Ihania syysasetelmia ja askarteluja!

  VastaaPoista