Banneri

Banneri

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kuppikakkuja

Mulla on ollu jo pitkään tekeillä tytön leikkeihin muffinsseja, mutta en oo saanu aikaiseksi hakea autotallista kuumaliimapyssyä, joten niiden teko on aina vain jäänyt. Eilen mies sen sitten vihdoin ja viimein kaivoi esiin ja sain homman tehtyä loppuun. Aikas kivoja niistä tuli ja tuohon hommaan jäi koukkuun, ei liian pientä pipertämistä, joka ei sovi mulle ;) Ajatukset siinä tehdessä lensivätkin ja olisi kiva kokeilla muidenkin herkkujen tekemistä :)


8 kommenttia:

 1. voi ei miten herkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Ihania kestoherkkuja! =) Kauniita ♥

  VastaaPoista
 3. hei voi miten ihania!! Miten teit nuo? Olen kanssa itse suunnitellut herkkujen tekoa lasten leikkeihin. Toistaiseksi suunnitteluasteella pitkälti:). Sun muffinssit näyttää ihanilta ja jos kerran ei vaadi näpertelyä niin sopisi mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sopi tälläselle suurpiirteiselle oikein hyvin tehtäväks ;) Ostin tiimarista sellasta paksua huopaa, niistä leikkasin n. 3cm levysiä suiroja. Laitoin aina kaks päällekäin, liimasin toisesta päästä yhteen ja rullasin rullaks. Sitte vaan liimasin taas toiset päät kiinni ja liimasin pallokoristeen kakun päälle. Kimalleliimalla koristelin ja kakku oli valmis :D Kokeiles löytyykö tiimarin sivuilta selkeenpää ohjetta :)

   Poista
 4. Ihania! :)

  -Johanna

  VastaaPoista