Banneri

Banneri

perjantai 5. marraskuuta 2010

Pankkiasiaa ym.

Eilen käytiin pankin juttusilla. Piti ottaa selvää, että paljonko he ovat meille valmiita lainaamaan unelmataloa varten. Meidän mittapuun mukaan tarpeeksi tai voiko sitä rahaa koskaan olla tarpeeksi, kun rakentamisen aloittaa, mutta ehkä me jonkunlainen tönö saadaan sillä summalla pystyyn ;) Onneksi meillä on hätävarana tämä meidän oma asunto. Kun tämän myymme, niin eiköhän meille jää useampikin kymppi "ylimääräistä", joilla sitten lyhennetään lainaa tai sitten otetaan rahat käyttöön, mikäli budjetti ylittyy pahasti. Nyt voi kuitenkin hyvillä mielin lähteä suunnittelemaan sitä omaa unelmaa. Eilen otinkin yhteyttä Kannustalon edustajaan ja sovimme treffit ensi viikon torstaille (vasta, ei millään malttais odottaa). Saadaan vähän tätä hommaa eteenpäin. Tämän jälkeen saakin sitten lähteä kilpailuttamaan hintoja ja sitä odotankin mielenkiinnolla, vaikka varmasti se aika haastavaa tulee olemaan saada jotenkin vertailukelpoisia paketteja/hintoja.

3 kommenttia:

 1. Rakentamiseen saa varmasti katoamaan mittaamattomia määriä valuuttaa, mutta aika monella budjetin katto tulee josssain vaiheessa vastaan. Pankissa varmasti helpompi asioida, jos on jo ennestään jotain omaisuutta, jota voidaan liittää lainahakemuksen taakse.

  Unelmia päin! Välillä joutuu vähän odottelemaan palavereja ja määräpäiviä, mutta kunhan pääsette kunnolla vauhtiin, niin joukossa on varmaan myös niitä päiviä ja viikkoja, jolloin tapahtuu niin paljon, että perässä on vaikea pysyä.

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä talon rakentamiseen kaikki käytettävissä olevan varat tahtoo mennä eikä aina riitäkään. Mutta onnea matkaan!

  VastaaPoista
 3. Harri: Kiitos! Teillä siellä talo jo hyvällä mallilla (meidän kulmasta katsottuna :) ).

  VastaaPoista