Banneri

Banneri

lauantai 20. marraskuuta 2010

Piirrustuksia

Tänään sain yllättävän puhelun, nimittäin Kannustaloilta soitettiin, että piirrustukset ovat tulleet ja ne saa tulla toimistolta hakemaan. Ne kävinkin sitten samantien hakemassa ja pääsin ihailemaan niitä. Taloon tuli 173neliötä, mutta kuisti oli jäänyt liian pieneksi, joten sitä suurennetaan tod.näköisesti parilla neliöllä. Muitakin pieniä fiksauksia taloon tehdään, kuten: ulko-oven ympärille ei tule lasi-ikkunoita noin, takaterassiin tulee kulku terassin keskeltä jne. En nyt edelleenkään ole varma tuosta neliömäärästä. Se siis tuntuu niin julmetun suurelta. Tässä kuitenkin keittiö ja olohuone olivat nyt meidän makuun sopivamman kokoiset, joten niitä en kyllä suostu pienentään. En tiedä pitäisi noilla piirrustuksilla kysellä vähän hintoja ja jos ne ovat päätähuimaavat, niin täytyy sitten alkaa karsimaan jostakin.. Noh, meillä on kuitenkin treffit Kannustalon edustajan kanssa ensi viikon torstaina, jolloin olisi tarkoitus katsoa paketin hintaa ja viilata pohjaa vielä. Alempana on pohjakuvat ja kuva julkisivusta.

Maanantaina meillä on treffit Kreivitalon edustajan kanssa. Ajatuksena on kokeilla piirrättää heidän pohjastaan (Antti 173) meille sopiva ja sen jälkeen päätetään todennäköisesti kumpi pohja meitä miellyttää enemmän. Kreivillä on siitä hyvä, että saamme jonkinlaista hinta-arviota talosta heti, joten näin ollen pääsemme vertailemaan näiden kahden hintaeroja. Eihän vertailu ole täysin mahdollista, mutta tiedätte varmasti mitä meinaan.

Julkisivu:

Yläkerta:

Alakerta:

3 kommenttia:

 1. Teidän pohja on tosi paljon samanlainen kuin meidän! Ja me ollaan myös mietitty kustannuksia ja sitä, onko tuollaiseen varaa. Neliöt tuntuu karkaavan käsistä ja jos taloa pienentää niin silloin myös käytettävyys huononee.. Voi kun lottovoitto iskisi kohdalle niin ei tarvis miettiä kustannuksia vaan vois rakentaa just sen mitä haluaa :D

  VastaaPoista
 2. Jane:
  SAnoppa muuta. Lottovoitto olisi just nyt enemmän kuin tarpeeseen ;) Meillä ollaan tultu siihen päätökseen, että pienemmällä on vain tultava toimeen. Eipä tuosta kuitenkaan saatu lähtemään kuin 10-13 neliöö..
  Tsemppiä teille rakennusurakkaan! =)

  VastaaPoista
 3. Aika menee yllättävän nopsaan! Usko pois. Vastahan mekin tehtiin kaupat talopaketista ja HUOMENNA SE JO NOUSEE TONTILLE! Tsemppiä teille!

  VastaaPoista