Banneri

Banneri

tiistai 9. marraskuuta 2010

Vastaava mestari

Päätettiin kerrankin olla hyvissä ajoin ja otimme yhteyttä vastaavaan mestariin (vai millä nimellä se nyt kulkeekaan). Meille oli suositeltu erästä henkilöä, hän on kuulemma hyvin tarkka kaiken suhteen ja saattaa tulla ihan perusduunariksikin tontille, joka sopii meille erittäin hyvin. Meidän onneksemme hänellä ei ollut vielä mitään ensi kesää varten, joten saimme varattua hänet. Ajatuksena on, että istumme hänen kanssaan alas, kun ollaan saatu eri talofirmoilta tarjouksia. Meillö olisi tarkoitus tehdä isompi autotalli mitä kaupungin kaavat suosittelevat, joten hänen apuaan tarvitaan myös poikkeuslupahakemuksen kanssa. Täällä päin ei kuulemma omatekoiset poikkeusluvat kovin herkästi mene läpi, joten parempi ottaa varman päälle.. Autotalliin tulee ensin autokatos kahdelle autolle, jonka jälkeen tulee varasto/värkkäystilaa. Varastostakin olisi tarkoitus tulla aika hyvän kokoinen. No, katsotaan mitä kaupunki asiasta tuumaa...

4 kommenttia:

 1. Vastaava mestari ja pääsuunnittelija pitää olla, vaikka voikin olla sama persoona käytännössä. Meidän raksaprojektissa liikutaan suurin piirtein samoilla taajuuksilla, sillä tulin juuri palaverista, jossa haastattelin pääsuunnittelija/vastaava mestari ehdokasta. Kallista lystiä, mutta rakennusvalvonta teettää kyllä aika paljon myös noita papruhommia.

  VastaaPoista
 2. Lykkyä tykö jos vain saatte lupaa suuremmalle autokatos/varastolle. Me emme saaneet lupaa eikä ollut isoista senteistä kiinni:).

  VastaaPoista
 3. Täysikuun rakentaja:
  Voi eii.. Jaiks! Nyt alko jännittämään. Tiedän, että tuolla kaupungintalolla osataan olla nirppanokkia =/ Minkä kokoista tallia olitte suunnitellut ja minkä kokoisen jouduitte laittamaan? Meillä tontti on kuitenkin pitkän mallinen, 50m pitkä, joten vastaavan mukaan poikkeuslupa pitäisi saada.. No, se jää nähtäväksi.

  VastaaPoista
 4. Meidän varasto on 20m2 ja autokatos on kadelle autolle ja on aika iso. En nyt enää muista paljostako se oli kiinni mutta ei tosiaan puhuttu kuin senteistä. Se olisi ollut varmaan liikaa kun jo myönsivät mansardiin luvan ja hyväksyivät talon värityksen. Näissäkin oli kyllä vääntämistä. Samoin kun yritettiin saada lupaa korkojen nostoille niin oli jyrkkä ei. Nyt naapuri on tuplaten korkeammalla ja me montussa :) Näin kaupungintalolla!

  VastaaPoista