Banneri

Banneri

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Jarrua jarrua! :D

..Niin että minäkö hätäinen, en suinkaan ;) Eipäs miehet kerenneetkään tehdä yläkertaa ruokatauon jälkeen, vaan he aloittivatkin ruoteiden asentamisen, terassien tolppien asennuksen ja kantavien väliseinien asentamisen. Päivän päätteeksi miehet pyöräyttivät vielä kattotuolit talon kumpaankin päätyyn odottamaan huomista nostoa. Huomenna alkaa siis yläkerran teko. Harmi vain kun olen töissä koko päivän. Saan käydä sitten puoli 4 jälkeen vain ihastelemassa valmista pintaa.

Kantava väliseinä
Siinä se nyt on
Ja toinen..
Terassin tolppia
Khh:n terassi
Kattotuolit odottamassa nostoa

Autotallinkin teko on aloitettu, mutta siitä ei ole nyt kuvia. Niitä taitaa tulla sitten huomenna. :) Olo on nyt väsynyt, mutta onnellinen.

5 kommenttia:

 1. En tänään vielä joutanu tarkemmin tulla teijän kotokoloon tutustumaan, mutta jahka ootte siellä joutilaan näkösenä niin pinkasemme kyllä paikalle ;)
  Kyllä meijän pikkunen pirtti näyttääki tosiaan niiiiiin pikkuselta nyt ku teijän talo tulla tupsahti siihen viereen seuraa pitämään =)

  Tuosta on hyvä jatkaa =)

  VastaaPoista
 2. Hurjaa, miten nopeasti se nousee! Jännää!!!
  Ei tahdo vielä uskoa, että meilläkin on tuo päivä kuukauden sisällä edessä...

  VastaaPoista
 3. Vau! Mahtavaa edistystä, väliseinätkin jo tulee...

  VastaaPoista
 4. kohtahan se on jo valmis!! :)) ihanaa!!! juuri tuollaisia valmiita seiniä me nähtiin siellä tehtaalla viime pe-aamuna..mahtoikohan olla teidän!? PS: kattotuolit tuli tänään.. ja peräti soittivat 2h ennen! ;)

  VastaaPoista
 5. Tingelin-Maija, eläs nyt, teidän talo kyllä näyttää edelleen isolta, ainakin musta :) Meillä vaan on tuota korkeutta enemmän :D

  H3idi, En minäkään uskonu, että tämä päivä koittaa joskus. Tunnelmat oli kyllä sen mukaiset :) Vielä aamulla oli edelleen epäuskoinen olo, mutta kyllä sitä piti pikkuhiljaa uskoa, että totta tämä on :)

  Oman kodin onni, Joo, nuo tiasivat olla niitä kantavia, mutta siihen se sitten jääkin :D Mies joutuu kohta aloittamaan sen urakan

  Leena, Kyllä vain tuntuu, että teemistä riittää :D ehkäpä ne on ollu juuri meidän seinät mitä ootte päässy kurkkimaan :) Hyvä hyvä, että palvelu pelasi teidän suuntaan =)

  VastaaPoista