Banneri

Banneri

tiistai 26. heinäkuuta 2011

TaTTaDaDaDaDaaaaaaa : ))

Pikapikaan koneella. Talon pystytys on alakerran osalta valmis :) Nopeita miehiä, kun 2,5h:ssa saivat alakerran valmiiksi. Nyt on ruokatauko, jonka jälkeen he jatkavat yläkerran osalta. Se taitaakin tulla nopeampaa, kun valmiita seiniä siellä on vähemmän.

2 täysperävaunu rekkaa, jossa tavarat tuotiin
Ensimmäinen seinä :)
Eka seinä paikalla, takapihan puolelta kuvattu
Toinen seinä
Ja niin niitä seiniä pikkuhiljaa alkoi nousta pystyyn :)
Ruokailuerkkeri alkutekijöissä
Ruokailuerkkerin ikkunat
Kuisti
Kuistin viimeinen seinä
Talo edestä
Kuisti sisältä
Olkkaria
Täytyy sanoa, että tunne on sanoinkuvaamaton ja voi elämä miten ootan, että saadaan joskus tuolla asua :))
Nyt täytyyrientää katsomaan yläkerran pystytystä ;)

10 kommenttia:

 1. Oi vau ! Olen täällä ihan yhtä tohkeissani kuin sinä noita kuvia katsellessani! Ihan kuin ihailisi vasta syntynyttä vauvaa :D Ja sellainen fiilis tässä itsellä onkin tuon oman talon kanssa, että vauvaa tässä odotellaan! :D Ihanaa päivän jatkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää hienolta! Ja niin tutulta. Onko teillä muuten aikataulua rakentamisen suhteen, milloin aiotte päästä muuttamaan?

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton!! Kylläpä se on kaunis! Hieno talo teille tulee =) Ja vieläpä vauhdilla =D

  Malta tuskin oottaa että pääsen raksalle illalla, on maisema taas tänään vähän eri näkönen =D

  VastaaPoista
 4. Wauuu!!!! aivan mahasta kouraisi kun katsoi noita kuvia!! niin mahtavalta näyttää! Kiitos kun jaoit meille siitä osan heti tuoreeltaan! On teillä siellä niin ikimuistoinen ja jännittävä päivä, että ihan on kyllä tosiaan verrattavissa syntyneeseen lapseen. :) meillä on täällä vielä synnytyskivut käynnissä, mutta ens viikolla syntyy täälläkin! ;D

  VastaaPoista
 5. Moi!Hienoa! Muistan niin hyvin vielä sen hykerteleväisen onnen tunteen, kun taloa alettiin pystyttää!Oli niin hienoa kattoa, kun oma talo nousee.

  VastaaPoista
 6. Voi että kun voi talon rakentaminen olla helppoa!! ;) Kyllä näyttää upealta!! Arvaapas vaan kuinka paljon mieluummin olisin pakettitalorakentaja kuin pitkästä tavarasta tekijä...ja ihan vaan sen vuoksi, että olen niin älyttömän lyhytpinnainen. Valmista pitäisi saada ja nopsaan :) Meillä naapurissa aloitettiin huhtikuussa pakettitalon pystytys ja nyt jo tekevät pintatöitä, kaakeleita, maalia ym.
  Tuosta on niin hyvä jatkaa eteen päin ja saadaanhan me pian kuvia yläkerrastakin?

  VastaaPoista
 7. Onnea teille tuoreille talonomistajille! Hyvältä näyttää :) Ei ehditty ilta-ajelulle tyttöjen kanssa mutta kun vaan pääsen ratin taakse niin suuntaan sinnepäin :)

  VastaaPoista
 8. Aijai ku on hyvännäkönen talo!! Kannustalo sen olla pitää! :D Mites se ovi, vieläkö sille on tarvetta? Meillä ei oo sen sedän puhelinnumeroa ku me ei sitä meille ite tilattu hommiin, mutta kai sen jostain sais kaivettua? Näppärintähän se olis nakata se ovi teille sit ku ei enää tarvita sitä ku että lähtee kuskaamaan sitä sinne missä se timpuri asuu.
  -Roliina

  VastaaPoista
 9. Mia, osuva kuvaus! :D Tunne oli kyllä lähes samanlainen :)'

  Johanna, Kiitos! Aikataulua ei ole tehty, mutta toiveissa olisi päästä asumaan ennen tytön 2-vuotissynttäreitä eli ennen toukokuun loppua. Katsotaan nyt toteutuuko haave :)

  Tingelin-Maija, kiitos! :)

  Leena, Kiitos! :) Teillä on jännät paikat siellä myös edessä. Maltan tuskin odottaa, että näen teidän talon. Onneksi se päivää on jo ihan oven takana :))

  oman kodin onni, Olihan se kyllä mahtava fiilis.

  Eeva, onhan tää "helppoa", mutta toisaalta on varmasti antoisaa tehdä ihan kaikki itse. :) Täälläkin asustaa yksi lyhytpinnainen tyyppi, olisi ihana päästä jo vaikka ensi viikolla muuttamaan ;D

  Nonnukka, Kiitos! :)

  Jane, Kiitos kiitos! Het, ku tytöt vain suostuu niin pakkaat ne autoon ja hurautat tännepäin :) Ja eipä teillä oo niin kiirettä, kyllä sen tuossa pitäisi pysyä ;)

  Roliina, Juu, kyllä meillä on etsinnässä se ovi edelleen :D En muistanu laittaa sulle viestiä, ku oltiin just sillon asuntomessuilla. Näinpä, teillä olis lyhyt matka tuoda se meille tai meillä olis lyhyt matka hakee se teiltä :D Keneltäs teillä oli lainassa ne portaat? Onkohan niitä mahdollista saada vai joko ne on hävitetty? :)

  VastaaPoista