Banneri

Banneri

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sateinen lattiavaluu

Tänään siis suoritettiin talon ja kodarin terassin lattianvaluu sateisessa säässä. Aamu näytti sään suhteen kohtalaiselta, joten lattiavaluu päätettiin aloittaa. Meniköhän noin tunti, niin taivas repesi ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Poika (tai paremminkin mies) parat kastuivat kyllä totaalisesti, mutta hommia ei voitu enää lopettaa, koska ne olivat jo talon suhteen aloitettu. No tulipahan lattia tehtyä ja huomenna hommat jatkuvat, toivottavasti paremmassa säässä, heti aamusta takaterassin ja autotallin lattian suhteen. Kuvista huomaa, että lattia näyttää siltä kuin siinä olisi pinnalla isompikin läjä hiekkaa.. Kiitos vesisateen!

Kuistilta päin kuvattua
Kuisti jää oikealle
Khh:n terassi + kurasyöpön paikka :D
Takapihalta, autotallin nurkalta napattu kuva
Autotallin kattotuolit
Tänään siis saapui autotallin kattotuolit pihaamme. Autotallin muut värkit on tilattu ja niiden toimitus menee perjantaille ihan meidän omasta pyynnöstä. Jospa sitten ensi viikolla päästäisiin autotallin kimppuun.

Ps. Viikko, siis yksi viikko, talopaketin tuloon!! Sain kuin saikin tiistain töistä vapaaksi, joten pääsen heti aamusta tontille kuvailemaan talon nousua ellei sitten tyttö päätä nukkua koko aamua ;)

5 kommenttia:

 1. Nopeuttaa huimasti, että saitte valun tehtyä jo ennen talon tuloa. Kohtahan saatte meidät kiinni :-))

  VastaaPoista
 2. On se talon tulo sen verran jännää, että tuskin kovin nukuttaa ketään. :D

  VastaaPoista
 3. Vettä tosiaan vähän tuli XD No onneks saitte valun tehtyä ja tänäänhän on jo mahtava ilma =)

  Tänään se alkoi meilläki seinien pystytys =D Aamusella kurvaswin tontille niin siellähän oli jo lautaa pystysä pitkä rivi =) Ja se näytti niin isolta =O ja meillähän ei mikään iso talo oo edes tulossa =) Woohoo, ehkä me kohta päästäs jo kahvittelemaan uusissa köökeissämme XD Lupaan keittää kahvit teille het ku ollaan siinä pisteessä ;D

  Tsemppiä =)

  VastaaPoista
 4. Voi, ajattele, enää viikko!!! tai vajaa- itse asiassa! :)) Ja niin hyvältä näyttää jo tuo teídän pohja/valu. Meillä valmistui tänään kivijalka- tai siis saatiin sinne betonit joten pahimmat on nyt tehty-. Huomenna sitten messuilemaan sinne teidän maisemiin! ;) Tsemppiä valuhommiin! PS: meille tulee elementit ti 2.8 klo.7! Kannustalolta oli tänään soitettu. Jiihuuuu! Hyvää loppuviikkoa sinne, Onnenhippuja!

  VastaaPoista
 5. Johanna, toivottavasti nopeuttaa ja helpottaa hommia. Ei me ihan taideta saada teitä kiinni ;D

  mannikko, no sanos muuta! xD

  Tingelin-Maija, Teillä miehet oli tehny ihan järjettömän nopsaa hommia. Kyllä suu loksahti auki, kun tontille tänään töiden jälkeen ajelin :)

  Leena, Hui, teilläkin päivä jo selvillä. Sehän on ihan kohta! :) Kiitos samoin ja kovasti tsempiä teille loppurutistuksiin ennen paketin tuloa! :))

  VastaaPoista