Banneri

Banneri

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pystytyspäivä nro 2

Töitten jälkeen kurvasin kovaa vauhtia ja malttamattomana raksalle kurkkimaan tämän päivän edistystä. Ja voi että sanon minä! Kyllä väkisin suupielet nousivat kohti korvia, kun talon näin :) Tänään näytti jo huomattavasti paremmalta kuin eilen. Tänään talo tuntuu jo siltä mistä ollaan haaveiltukin :) Kuten kuvista huomaa, toisen kerroksen päädyt näyttävät jo niin valmiilta, mutta vastapainona etu- ja takapuoli näyttävät taas täysin keskeneräisiltä ;) Huomenna työmiehet aloittavat terassien kattojen tekemisen. On se kiva, kun tässä vaiheessa ilme muuttuu tosi nopsaa.
Autotallin alku
8 kommenttia:

 1. Ja mitä naapuri edellä, sitä naapuri perässä =D Kurvasin töitten jälkeen kiireenvilkkaa kahtomaan että miltäs siellä teillä näyttää, ja tottatosiaan, aivan mahtavalta näyttää!

  Äkkiä se talo siitä muodostuu =) Kyllä teijän on tuolla hyvä asustella <3

  Nii ja ny se meijän tupa vasta pikkuselta näyttääki XD Tai ainaki toooosi matalalta =D

  VastaaPoista
 2. Hei! Ihana talo on todellakin tulossa! Löysin tänne sattumalta toisen blogin kautta. Meillä haaveillaan myös Kannustalosta (tosin yksikerroksisesta)kovasti. Tämä blogi ei ainakaan vähennä kuumetta!

  VastaaPoista
 3. En kehtaa sanoa olevani kateelinen... sanoo ukko joka naputtelee omaa kasaan "vasaralla ja käsisahalla" :-)

  VastaaPoista
 4. Minäpä kehtaan sanoa ihan suoraan ja kiertelemättä, että kateus iskee, kun näkee talojen nousevan parissa päivässä harjakorkeuteen :))) Mutta tekemistä tuonkin jälkeen kyllä riittää, kuten itselläkin, että päästään EDES tuohon vaiheeseen, heh!

  Näyttää tosi hienolta, upeaa!:D

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää, onnea uuden talon omistajille! Ihana talo teille on tulossa!

  VastaaPoista
 6. Nina, kiitos! :)

  Tingelin-Maija, Mullakin on sellainen tunne, että tuolla on tulevaisuudessa hyvä asustaa ;)

  tuuli, kiva kun jätit puumerkkiä :) Kyllä toisten rakennusblogeissa kahlailu lisää kuumetta entisestään :D Nimim. kokemusta on ;)

  Ukko-tonttu, :D Kyllä se siitä pikkuhiljaa valmistuu, vaatii vain vähän enemmän työtä ;)

  Eeva, kiitos! :) Jep, oot aivan oikeessa, kyllä meilläkin tässä tekemistä riittää ;D

  Anu, kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 7. EN MALTA ODOTTAA, ETTÄ PÄÄSTÄÄN TUOHON VAIHEESEEN PARIN VIIKON KULUTTUA !!!!! Tuuleta,nauti,hymyile,tuuleta,ja vielä kerran: tuuleta- teille tulee ihana talo !!! :)

  VastaaPoista