Banneri

Banneri

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kattoa

Pejantaihin mennessä miehet olivat saaneet aluskatteet ym. "tilpehöörit" asennettua jokaiseen kattoon eli kuistin, kodarin, takapihan terassin ja itse talon kattoon. Ensi viikolla alkaa ilmeisestikin pellitys, kunhan pellit vain saapuvat tontille. Toivottavasti ne tulisivat heti alku viikosta, että miehet pääsisivät kunnolla hommiin. Autotallikin on hieman edennyt. Alimmaisesta kuvasta voi tarkka silmäisimmät huomata, että muutama kattotuolikin on löytänyt tiensä katolle.. ;)

9 kommenttia:

 1. Joutusaan se nousi, ja joutusaan näyttää talliki nousevan =)

  Jahka oot joku päivä siellä tontilla niin tuun katteleen teijän kotia =) Tänään oli taas vieraita nii jäi sitte koko touhu =)

  Näkemisiin!

  VastaaPoista
 2. Teillähän nousee talo oikein vauhdilla! :)

  VastaaPoista
 3. Komia tupa tulossa!

  Me pystytettiin autotalli ensin, ajateltiin että käy sitten varastosta talonrakennusaikana.

  VastaaPoista
 4. Itse tein katon ruodelaudat tuplaten - katsoin väärin Ruukin pellin suositukset - valitsin sen väärän profiilin ja laudoitus ei toiminut ja ei kun uutta väliin :-(

  VastaaPoista
 5. Tingelin-Maija, Kyllä se tallikin siitä pikku hiljaa, kunhan tuo ukko vain kerkeis siellä raksalla olemaan :D Tuuhan käymään, kuhan kiireiltäs ehit :)

  Johanna, tosi nopsaa tuli. Oli kyl ammattitaitoinen porukka pystyttämässä :)

  Mrs.Marple, Meilläkin oli sellainen ajatus, mutta eipä ehittykkään :D Tarkotus saada ulkoo päin jollekin mallille, että saatais tosiaan säilytys tilaa.

  Ukko-Tonttu, No olipas harmillinen kömmähdys.. Kyllä tuolla meidänkin ukolle sattui, hommas nimittäin liian pitkät kattotuolit autotalliin.. Niistäkin pitäis kirjottaa tässä jokunen kerta.

  VastaaPoista
 6. Blogista löytyis sulle jotain <3

  VastaaPoista
 7. Voi onnea, onnea, onnea! Vihdoin ehdin tänne päivittämään tilanteen ja teillähän on melkein muutto jo edessä:). Heh, ehkei nyt ihan vielä:). Hirmusti onnea, mahtavalta näyttää! Ja kun vaan jaksat meille kuvia julkaista, niin kiva:).

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää! Lauantaina ajeltiin teidän suunnalla ja vilkuilin, että näkyykö tontilla liikettä :)

  VastaaPoista
 9. Hei! Hyvin etenee! Linkitin blogisi omalle sivulleni, heimerakennetaan.blogspot.com :-)

  VastaaPoista