Banneri

Banneri

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Lattiavalu osa 2

Tänään aamulla suoritettiin lattian valuu takaterassin ja autotallin osalta. Sääkin suosi meitä auringon paisteella, joten senkin puolen oli oikein hyvä päivä. Mies lähti eilen työmatkalle, joten hän ei päässyt tänään hommiin, mutta onneksi meidän apujoukot ei jättäny meitä pulaan. :) Iso kiitos lähtee taas miehen isälle ja veljille!

Takaterassi
Autotalli
Talon lattia peitetty muovilla

Täällä alkaa olla jo aika malttamaton olo tiistain suhteen ;) Tähän asti aika on kulunut kuin siivillä eikä paketin tuloa ole hirveästi kerennyt miettimään, mutta nyt tuntuu, että enää ei millään malttaisi odottaa. Niinhän sitä sanotaan, että odottavan aika on pitkä..

4 kommenttia:

 1. Hyvät työmiehet sullakin! Ihana päästä näkemään teidän koti pian - laitahan sitten nopsasti kuvia tänne, jos vaan ennätät :) Vai innostuiskohan sitä ilta-ajelulle sinne teidän suuntaan..

  VastaaPoista
 2. Teillä edistytään hienosti!! Mahtavaa!

  Meillä aloitetaan anturamuottien kasaus ja raudoitus tänään; huomenna klo 13 on katselmus ja sen jälkeen valu. :)) Tämä sii späärakennuksen osalta; saunan tiimoilta samat sävelet ensi viikolla.

  Ei malttaisi odottaa - täälläkään. ;)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. AAKS...täälläkin jännätään ja ODOTETAAN MALTTAMATTOMINA KUVIA TALOSTA ! ;)
  Tsemppiä odottamiseen....

  VastaaPoista
 4. Jane, Juu eiköhän niitä kuvia tule heti vain kun maltan koneelle mennä :D Ei muutakuin ilta-ajelulle tänne päin, niin näkee talon sitten ihan livenä.

  osmankäämi, Äkkiä teilläkin hommat etenee. Koko ajan alkaa tulla näkyvää tulosta esille :) Hyvää viikonloppua myös sinne! :)

  Mia, Kiva, että joku muukin on malttamaton kuin minä :D Kuvia tulee, voit olla siitä ihan varma ;)

  VastaaPoista