Banneri

Banneri

torstai 7. heinäkuuta 2011

Styroksit ja raudoitukset

Nyt on styroksit laitettu taloon sekä talliin ja raudoituksetkin ovat jo lähes kokonaan valmiit. Putkimies on käynyt parina päivänä asentamassa kaiken näköistä mm. viemäröintiä ym. näkyvää. Näin ne hommat valmistuvat, hitaasti mutta varmasti ;)


Khh:n "kurasyöppö"

10 kommenttia:

 1. Olen melkein kade kun teillä hommat etenee ja meillä on kaikki seis kallion takia.. Huoks.

  Ehkä tässä vielä. Pinnaa tämä ainakin kasvattaa. :D

  VastaaPoista
 2. Tervehys =) Tulin tänne kommentoimaan ku olitki jo kerinny päivittämään =)
  Ja eipä kuule kestä =) Pahaa teki kahtoa ku tiesi että oli styroksien eteen nähty paljon vaivaa =( Mutta nyt teillä onki jo hommat hyvällä mallilla =)
  Tuuhan piipahtamaan jahka joudat =) Mäkin useimmiten touhaan niin ajatuksissani millon minkäki projektin kimpussa etten kerkiä es huomata jos oot käyny =D Jotta tuuhan nykkimään hiasta joskus =)

  Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 3. Hassun näköistä kun viemärit ym. ovat paikoillaan vaikka taloa ei vielä ole. :D Vaikka onkin yleinen tapa valaa lattia ennen talon nousemista, niin jotenkin tyhmässä päässäni en ole lainkaan ajatellut, että toki nuo kaikki pitää samalla laittaa, valoi sen lattian milloin tahansa. :D Tyhmä minä...

  Tsemppiä! Hyvin etenee. Ja vauhdilla. :)

  VastaaPoista
 4. Minäki ihmettelin että on hassun näköstä ilman taloa. Eikö se oo hankala tietää etukäteen kaikkien putkien paikat ja takalle "vahvikkeet" jne? Mutta nopiaa ootte edenny, hyvältähän tuo näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Hih, minua huvitti täällä tuo kurasyöppö :)
  ..ja tulipa sitten itselle mieleen, että pitänee varmaan meidänkin se ajoissa hankkia jos se pitää olla tuossa vaiheessa paikallaan!

  Minäkin vaan huokaillen ihailen, kun muut ovat edellä meitä projektissa. :D

  Helteistä raksatsemppiä sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Osmankäämi, todellakin pinnaa tämä kasvattaa ja malttia samoin :D Kyllä tekin vielä pääsette hommassa eteenpäin, tsemppiä odotteluun!

  mannikko, :D Mulla itellä ei ollut minkäänlaista mielikuvaa koko hommasta, joten eipä tarvinnut ihmetellä. Hauskalta nuo kyllä näyttävät vähän tuossa tyhjän päällä ;)

  Anonyymi, jos multa kysytään, niin se on sula mahottomuus tietää missä kaikkien paikat pitäis olla, mut niin se ukkeli ja putkimies on mittaillu nuo ilmeisestikin oikeille paikoille :D

  Mia, se on kyllä hauskan näköinen, ihan niinku ei siihen kuuluiskaan :) Te tuutte sieltä kovaa perässä :) Tsemppiä myös sinne! :)

  VastaaPoista
 7. Tehän pääsette jouluks muuttamaan jos jatkatte tuolla vauhdilla! :) Meitä on vissiin vähän alkanu laiskottamaan ku tuntuu ettei hommat oikein etene. Tympäsee lähtee raksalle ku muut menee rannalle! :D
  -Roliina

  VastaaPoista
 8. Roliina, hahaa! Jouluksi ehkä, mutta ensi vuodeksi ;) No joo, meillä nyt on ollu vielä siinä mielessä ihan ok, kun ollaan ulkona hommia saatu tehä, ukkokin on ihanilla rusketusraidoilla varustettu :D Mutta voin vain kuvitella, kun sisähommat alkaa, että ei kyl yhtään huvita ihanilla helteillä olla näpräämässä.
  Viikonloppuna teitä mietinkin ja meinasin tulla käymään, mut en sitten kerinnytkään. Jospä tällä viikolla pääsisin kurkkaamaan, että missä vaiheessa te ootte menossa. Joko muutta päivä on lähestymässä? :))

  VastaaPoista
 9. Njaah, ei se ihan lähellä se muuttopäivä oo, mutta ei kai se nyt ihan hirvittävän kaukanakaan. :D Vaikee sanoo, jos viimestään syyskuussa muutettais...? Tupa on täynnä tavaraa; kiintokalusteet ja kodinkoneet lojuu olkkarissa ja työhuoneessa ja asentaa ei vielä voi ku kaakelit ei oo paikallaan. Meidän porrasaukko on ollu KAMALA projekti joka on venyny ja venyny. Plaah, kait se pian siitä. :) Tuu vaan pyörähtään. Ahastahan siellä tällä hetkellä on, mutta ollaan kai me aika paljon edistytty siitä ku viimeks kävit. Näkemisiin! :)
  -Roliina

  VastaaPoista
 10. Parempi vain ku ei ota ressiä siitä muuttopäivästä, nii ei ala ahistaan :)Ihan varmasti ootte edistyny viime kerrasta! Voi, kauhulla ootan meidän porrasaukon hommiaja muita värkkäämisiä. V:llä ei kauheesti apuja taida olla sitten sisähommiin, nii saa sitte siellä yksin värkkäillä. Pitää varmaan sitte pyytää Harjakainen apuun, jos tulee pahat paikat :)

  Mut katellaan millon kerkeisin pyörähtään!

  VastaaPoista