Banneri

Banneri

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tavaratoimituksia

Tänään K-rauta toi meidän tontille nipun tavaraa autotallin värkkäystä varten ja Kannustalot, tai paremminkin Kotasen puutyö, toimitti meille talon kattotuolit. Kumpikin toimittaja lupasi ilmoittaa meille, kun tavarat saapuvat, mutta kummastakaan ei kuulunut mitään. Päivällä käytiin kurkkaamassa tontilla tilanne, niin siellähän ne tavarat nököttivät meidän pihalla. Meidän onneksi tavarat olivat löytäneet oikeille paikoille eikä niitä tarvinnut käsipelillä siirtää tiistaita varten pois kenenkään edestä. Saas nähdä päästäiskö sunnuntaina vihdoin ja viimein asuntomessuille kurkkimaan taloihanuuksia :)

Kattotuolit hyvin niputettuina
Autotallin värkit

4 kommenttia:

 1. Moikka! Meidän Aurorat taitaa muuten sitten olla aikalailla samoihin aikoihin tehtaan linjoilla, koska meidän talo tulee maanantaina 1.8. ja on ollut tuotannossa viikolla 29 alkaen. Eikös olekin hauskaa, kun talo tulee VIHDOIN!!! :-D

  VastaaPoista
 2. Aika erikoista,etteivät ilmoittaneet tulosta, vaikkakin hyvä kun löysivät perille ja oikeille paikoille siitä huolimatta! Meille tulee keskiviikkona kattotuolit ja lupasivat soittaa 2h ennen paikalle saapumista- saa nähdä ilmoittavatko!? :D Olimme käymässä Kannustalon tehtaalla eilen ja meidän elementit tulee 2.8, mutta eivät olleet vielä tuotannossa. Eilinen mies, joka esitteli tehdasta sanoi että viikkoa ennen tuloa ovat vasta tuotannossa-. Teidän elementit siellä varmaan jo oli!!! :)
  Päivät on teillä jo vähissä! Jihuuuu!!!!! :)

  VastaaPoista
 3. Hannis, oiii, teilläkin on paketti kohta tontilla, huippua! :) Innolla odotan teidänkin talosta kuvia ;)

  Leena, Meillekin tosiaan luvattiin, mutta mitään ei kuulunut. Toivottavasti teillä on parempi onni :) Hui, tehän ootte saattanu nähä meidän talon ennakkoon, jännää! :D Meillä oli haave päästä katsomaan elementtien tekoa, mutta sekin jäi.. Jotenkin odotin, että edustaja tai joku tehtaalta olisi ilmoittanut, milloin niitä saa tulla katsomaan =/ Vähiin käy tämä odotus ;D

  VastaaPoista
 4. Me ei päästy tehtaalle, koska oltiin maisemissa vkonloppuna :(. Kannustalolta sanottiin meille, että minä arkipäivänä tahansa pääsee tehtaalle tutustumaan! Me siis itse kysyttiin asiaa meidän myyjältä :)

  VastaaPoista